İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sahilde Özel Bir Gün: Birlikten kuvvet doğar!


Meraklı Tilki Kitaplığı yeni kitabında, doğadaki atıkların canlılar üzerindeki etkisine değinen, dostlarımızdan aldığımız güçle her sorunun üstesinden gelebileceğimizi anlatan bir kumsal hikâyesi sunuyor.

Dünyamız çevre sorunlarıyla boğuşuyor, kaynaklarımız hızla tükeniyor. Ekolojik dönüşüm ve atıksız yaşam konuları her geçen gün daha mühim hale geliyor. Çocukların çevre bilinci kazanmaları ise çok önemli. Çünkü gelecek onlara ait.

Esra Şanal yazıp resimlediği bu yeni kitapta, hem masalsı hem de gerçekçi bir dünyanın kapısını aralayarak çocukları, doğadaki atıklar ve canlılara etkileri konusunda düşünmeye davet ediyor. Rengarenk desenleri ve neşeli anlatımı; arkadaşlığın, yardımlaşmanın, umudun taşıyıcısı oluyor.

Kaz Paytak ve Tavşan Papi’nin uzun süredir iple çektikleri özel gün nihayet gelmişti. Çok sevdikleri arkadaşları Poki geliyordu! Sevinçle sahile doğru yola koyuldular. Ama kıyıya vardıklarında, onları hoş olmayan bir sürpriz beklemekteydi…

Çocukların, resimleri arasında dolaşmaktan keyif alacakları, ebeveynleri ile birlikte okumaktan çok hoşlanacakları sıcacık bir kitap.

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN!

TEMALAR: Çevre Bilinci, Arkadaşlık, Yardımlaşma, Atıksız yaşam, Ekolojik dönüşüm, Empati.

Yazan&Çizen Esra Şanal

Editör Dr. Elif Kurtuluş Küçükoğlu

Basım Mayıs 2022/ İstanbul/ 1. Baskı

ISBN 978-605-70998-2-2

Boyut 22cm x 22cm / 32 Sayfa

Kapak Kuşe Karton Kapak, kuşe sayfalar

Yaş 3+yaş

Fiyatı 59,90 TL


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir