İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

İçinizdeki Ressamı Keşfetmeye Hazır Olun!


Görsel Sanatlar öğretmeni Deniz Büyükbalya’nın sunduğu tekniklerle içinizdeki ressamı keşfetmeye hazır olun!

Kolay Çizim Teknikleri Serisi 1 – Çilek, pizza, meyve suyu, şeker, avokado…

Kolay Çizim Teknikleri Serisi 2 – Rangoli çizimleri yapmaya hazır mısın? Bu kitapta nasıl çizileceğini adım adım öğreneceğin çeşit çeşit rangoli deseni var. Baykuş, çiçek ya da fincan… Tavus kuşuna ne dersin? Adımları takip ederek çiz ve renklendir! Harika bir çizim yolculuğu seni bekliyor.

Deniz Büyükbalya, bu kitabında, bir Hint sanatı olan rangoliyi, hayvan, çiçek ve çeşitli objelerle bütünleştiriyor. Öğrenmeye hevesli sanatçılara rangoli sanatından yola çıkarak çizim yapmanın en kolay yollarını sunuyor.

Kolay Çizim Teknikleri Serisi 3 – Hayvan, çiçek ve figür çizimleri yapmaya hazır mısın? Bu kitapta nasıl çizileceğini adım adım öğreten çeşit çeşit çizim alıştırması var. Zürafa, panda ya da insan figürü…El çizmeye ne dersin? Adımları takip ederek çiz ve renklendir! Harika bir çizim yolculuğu seni bekliyor.

Deniz Büyükbalya, bu kitabında; hayvan, çiçek ve figür çizimlerini ele alıyor. Öğrenmeye hevesli sanatçılara adım adım ilerleme yöntemiyle çizim yapmanın en kolay yollarını sunuyor.


Bir yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir