İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Yazar Gül Çetin’in “Şişedeki Mektup” İsimli Yeni Kitabı Raflarda!


Markalar için sosyal sorumluluk projeleri üreten tasarımcı, yazar Gül Çetin’in Wellcare ve Toçev işbirliğiyle hazırladığı “Şişedeki Mektup” isimli yeni kitabı, 7-10 yaş çocuklara hitap ediyor. İçerikte kullanılan görsellerle, keyifli olduğu kadar öğretici bilgilerle dolu olan “Şişedeki Mektup”, doğaya ve denizlere saygıyı, aynı zamanda Omega 3’ün kaynağı olan balıkların daha temiz denizlerde yaşayabilmelerinin önemini vurguluyor.

Sahil kasabasında yaşayan 10 yaşında çok iyi iki arkadaş olan Atlas, Ada,  Ada’nın emekli deniz kaptanı dedesi hikayemizin ana kahramanlarını oluşturuyor.  Yaz tatilinde bir gün Atlas’ın denizde yüzerken içinde bir not olan gizemli bir şişe bulmasıyla macera başlıyor. TOÇEV çocuklarının eğitimine katkı sağlamak için hazırlanan kitap, Dünya Çocuk Kitapları haftasında ilk olarak Osmaniye’deki Kayasuyu Köyü İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Köy okullarıyla kitap aracılığıyla buluşmalar devam edecek.

Kitaplara “Şişedeki Mektup”, Wellcare tarafından doktor ve eczacılara ulaştırılacak. Hikaye severler ise kitaba info@wellcaretr.com adresinden veya wellcaretr instagram hesabından ulaşabilirler. Ayrıca yazarın kitap için hazırlandığı birbirinden eğlenceli ve zeka geliştiren etkinliklerine https://wellcareomega3.com/sisedeki_mektup_etkinlikleri/ linkinden erişmek mümkün.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir