İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Teknoloji Meraklısı Küçükler İçin Eğlenceli Bir Öykü: Akıllı Robot Edi


Robotlar kahraman olabilir mi? Eğer doğru bir kodlama yapılırsa neden olmasın! Sabit’in dedesiyle birlikte yaptığı, kodlama sayesinde konuşan, hareket eden hatta özel güçleriyle kahramanlık bile yapan Robot Edi, Sabit ve Filiz Fişek’in maceraları Akıllı Robot Edi’de çocukları bekliyor. Çağrı Alıcı ve Gülşah Durmaz’ın teknoloji meraklısı küçükler için yazdığı, Arife Şeyma Gök’ün resimlediği Akıllı Robot Edi, İnkılâp Kitabevi bünyesindeki çocuk kitapları markası Mandolin Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı.

Gülşah Durmaz

Sabit, bir gün birlikte yeni icatlar denedikleri dedesinden kendisine bir oyun arkadaşı yapmasını istiyor. Dedesi tüm ustalığını kullanıyor ve Sabit’in de yardımıyla ortaya Edi çıkıyor. Kısa sürede Sabit’in en iyi arkadaşı olan Edi, yine onun yazdığı kodlar sayesinde konuşmaya, dans etmeye ve hatta kahramanlık yapmaya başlıyor. Edi, Sabit ve Fişek Filiz şimdi mahallelerinde kimin sorunu olsa yardıma koşuyor, herkesi mutlu etmeye çalışıyor. Bu maceraların asıl kahramanı ise Edi oluyor. Çağrı Alıcı ve Gülşah Durmaz’ın yazdığı, Arife Şeyma Gök’ün resimlediği Akıllı Robot Edi bu eğlenceli maceralara tüm çocukları davet ediyor. 

Çağrı Alıcı

Resimli çocuk kitabı Akıllı Robot Edi, İnkılâp Kitabevi çatısı altında Mandolin Yayınları etiketiyle raflarda, inkilap.com, dr.com.tr ve kitapyurdu.com adreslerinde sizleri bekliyor.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir