İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Tatil Dönüşü Doyasıya Eğlence İllüzyon Müzesi’nde!


İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da ve Anadolu Yakası’nda Emaar Square AVM’de bulunan Museum of Illusions- İllüzyon Müzeleri, ‘Okula Dönüş’ döneminde de her yaştan maceraseverin uğrak noktası olmaya devam ediyor!

İstiklal Caddesi Narmanlı Han’da 2019 yılından bu yana hizmet veren İllüzyon Müzesi İstiklal ve Anadolu Yakası’nın en eğlenceli etkinlik noktası İllüzyon Müzesi Anatolia, ilgi çekici konsept ve deneyim alanlarıyla misafirlerini ağırlıyor ve genç yaşlı demeden herkeste merak uyandırıyor.

2015 yılından bu yana dünyada New York, Berlin gibi şehirlerde yoğun ilgi gören İllüzyon Müzesi, İstanbul İstiklal’de Narmanlı Han ve Emaar Avm’de bulunan iki ayrı şubesi ile cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

İllüzyon Müzesi’nden Okul Gruplarına özel kampanya!

İllüzyon Müzesi, ‘Okula Dönüş’ döneminde, Ekim ayı sonuna kadar yapılan tüm rezervasyonlarda geçerli olmak üzere okul gruplarına özel kampanya başlattı. Bu kampanya kapsamında okul grupları avantajlı bilet fiyatlarından her iki müzede de yararlanabiliyor.

Okul grupları için “www.museumofillusions.com.tr” websitesi üzerinden rezervasyonlarınızı yaptırabilir, online bilet alabilir ve sıra beklemeden illüzyonların dünyasını keşfetmeye devam edebilirsiniz.

Müzeyi ziyaret eden herkes illüzyonların bir parçası haline geliyor

İllüzyon Müzesi’ni diğer müzelerden ayıran en önemli özelliklerden biri de kişinin kendi yolculuğuna çıkarak illüzyonların bir parçası haline gelmesidir.  İnteraktif öğrenme ve eğlenme alanları ile de dikkat çeken müzeler aynı zamanda çocukların yaratıcılıklarını geliştirmesine büyük katkı sağlıyor.

İllüzyon Müzesi’nde eğlenceli anlarınızı ölümsüzleştirin

İllüzyon Müzesi’nde optik illüzyonlar, hologramlar, etkileşimli illüzyon odaları ve sıra dışı sergi alanları yer almaktadır.

  • Optik İllüzyonlar: Gözlerinizi ve beyninizi karıştıran şaşırtıcı görüntülerin yer aldığı alanlarda, yanılsamalar duyularımızın hatalı algıladıklarını göstermekte ve dünyaya ilişkin bakışımızın çoğu zaman çarpıtılmış olabileceğini sizlere hatırlatmaktadır.

Duvarlarda aklınızı karıştırabilen ve yanlış algı yaratabilen resimlerin yer aldığı alanlarda, gördükleriniz değil görmedikleriniz anlatılmaya ve anlamlandırılmaya çalışılmaktadır. Ziyaretçiler müze içerisinde yer alan interaktif odalarda, bu illüzyon dünyasının bir parçası olmakta ve illüzyonların gerçekliğini deneyimleme fırsatı bulmaktadır.

Müzenin konsepti eğlence ilkesine dayanmaktadır. Yerli ziyaretçiler ve turistler için özgün ve benzersiz bir deneyim sunulmaktadır. Çocuklar ve gençler, bir yandan eğlenecek diğer yandan bilimle bir illüzyonun nasıl yaratıldığını öğreneceklerdir. Yetişkinler ise bu eğlenceli dünyada bilimin farklı kullanımlarına tanık olacaklardır.

İllüzyon Müzesi her yaştan ziyaretçi için interaktif, sürükleyici ve eğlenceli bir deneyim yaşatmakta ve unutulmaz anlar sunmaktadır.

İllüzyon Müzesi’nin en etkileyici yönü ise ziyaretçiler illüzyonların fotoğraflarını rahatça çekebilmekte ve paylaşabilmektedirler.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir