İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Sıra Dışı Aile “Renkgiller” Yenilendi!


Yazar Defne Ongun Müminoğlu’nun kaleme aldığı sıra dışı bir ailenin eğlenceli yaşamını konu alan “Renkgiller” serisi, yeni çizimleriyle okurlarıyla buluşmaya devam ediyor.

Defne Ongun Müminoğlu’nun kaleme aldığı, 3 yaş ve üzerine hitap eden “Renkgiller” serisi, Merve Ergenoğlu’nun çizimleri ile raflardaki yerini aldı.

Oyun Peşinde, Kampta ve Yollarda isimli üç kitaptan oluşan seri, doğa sevgisi, sosyal sorumluluk, sosyal hayat, oyun, seyahat etmek, sanat gibi konulara odaklanıyor. Çocuklara ve ebeveynlere hayatın temposu içinde farklı bakış açıları sunan eğlenceli seri, keşfetmek, bilgilenmek, yaşanan anların farkında olmak, aile ve arkadaşlarla kaliteli zaman geçirmek gibi değerlere değiniyor.

Ateş Bey, Yaprak Hanım, Lila, Uzay, Pati, Uçan Kanat ve Kontes’in rengarenk maceraları yenilenen çizimleri ile çocukları bir Rock grubuyla yollara düşmeye, ailecek doğada kamp yapmaya ve beraber oyunlar oynamaya davet ediyor!

“Renkgiller” serisinin tüm kitaplarına ve yazarın diğer serilerine www.defneninkitaplari.com adresinden ulaşılabilir.

RENKGİLLER KAMPTA

Renkgiller bu kitapta yaşamın tüm renklerini barındıran doğada keşifteler! Ateş Bey ve Yaprak Hanım tüm aileyi toparlayıp kamp yapmak için yola çıkıyor. O güne kadar arka bahçelerinde kamp çadırı kuran Uzay ve Lila gerçek bir kamp ortamında bulunacakları için çok heyecanlılar. Sadece onlar mı? Kontes, Pati ve Uçan Kanat da yerinde duramıyor. Kampta neler neler yaşıyorlar bir bilseniz…

RENKGİLLER OYUN PEŞİNDE

Bu kitapta “Renkgiller”in evinde elektriğin kesilmesiyle nasıl vakit geçireceklerini bilemeyen çocuklar, ebeveynleri sayesinde gerçek oyunların ne kadar eğlenceli olduğunu keşfediyorlar. Onlar oyunları bırakmak istese de oyunlar onları bırakmıyor. Evde, bahçede, yolculukta, arkadaşlarla neler  neler oynuyorlar.

RENKGİLLER YOLLARDA

Çılgın ailemiz bu sefer kolları çocuklar için sıvadı! Renk Rock Grubu çocuklar yararına bir turne organize etmek istediğinde, Yaprak Hanım, Lila, Uzay, Uçan Kanat, Pati ve Kontes yardıma koşuyor. Türkiye’yi ve Kıbrıs’ı kapsayan rotada bizler de Renk Rock grubuna katılıp farklı bölgelerimizin özelliklerini, bir yerden başka yere hangi vasıtayla gidilebileceğini ve pek çok ilginç bilgiyi bu yolculuk sayesinde öğreniyoruz.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir