İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Redhouse Çocukları Eğlenerek İngilizce Öğrenecekleri Bir Yolculuğa Çıkarıyor


Redhouse, Collins iş birliğiyle yeni bir İngilizce kitap dizisi hazırladı. Çocukların eğlenerek İngilizce öğrenebilecekleri Redhouse Peapod Readers, raflarda yerini aldı. 

Başlangıç düzeyinde, 5 farklı seviyede hazırlanan Peapod Readers’ın ilk 5 kitabı, İngilizceyi öğrenmeye başlayan çocuklarla buluşuyor. Peapod Readers, Collins iş birliğiyle, tecrübeli dil uzmanları ve öğretmenler tarafından yazılan öyküleri ve rengarenk çizimleriyle İngilizce öğrenmeyi eğlenceli bir yolculuğa çeviriyor. 

Seride yer alan kitaplar; Alice Stops (Seviye 1), Robot Boy and Frog Girl! (Seviye 2), But it’s a School Day, Mack! (Seviye 3), The Surprise Party (Seviye 4) ve Not Again, Ivy! (Seviye 5) olarak sıralanıyor. Kolaydan zora seviyelerde hazırlanan serinin ilk üç seviyesi yeni başlayanlar için kısa öyküler ve basit cümlelerden oluşurken, dördüncü ve beşinci seviyedeki kitaplar gelişmiş bir olay örgüsü ile daha uzun cümlelerden oluşuyor. 

Serideki kitaplar okuma öncesi ve sonrasındaki alıştırmalar, ses kayıtları ve resimli sözlüğü ile çocuklara dinleme, okuma, konuşma becerilerini ve kelime bilgilerini geliştirme fırsatı sunuyor. Her kitap, ebeveynler ve öğretmenler için, okuma öncesinde ve sonrasında çocuklarla birlikte yapılabilecek adımları içeren okuma kılavuzuna da sahip. 

Uluslararası geçerliliği olan Cambridge Young Learners Starters ve Movers sınavlarına hazırlık etkinlikleri de içeren kitapların sayfalarında yer alan QR kodları tablet veya akıllı telefona okutarak kılavuza ulaşabilmek, dinleme etkinliklerini ve öyküleri dinleyebilmek mümkün.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir