İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Miyase Sertbarut’un Kaleminden “Karne Hediyesi At Kestanesi” Çıkıyor!


Usta yazar Miyase Sertbarut, Altın Kitaplar Yayınevi’nden çıkan yeni çocuk romanı Karne Hediyesi At Kestanesi’nde, yaşamın içinden, herkesin okul sıralarından aşina olduğu haylaz bir çocuğun, Suphi’nin hikayesini anlatıyor.

Çocuk ve gençlik edebiyatına kazandırdığı özgün eserlerle dikkat çeken, yalın ve akıcı anlatımıyla her yaştan okurun ilgiyle takip ettiği usta yazar Miyase Sertbarut’un yeni kitabı Karne Hediyesi At Kestanesi 1 Nisan’da raflardaki yerini alıyor. Haylaz bir çocuk olan Suphi’nin hikayesinin anlatıldığı bu kitapta, hiç çalışmadan yüksek notlar almayı bekleyen, bunun için sınavlardan önce çeşitli hilelere başvurmaktan çekinmeyen ve bu sebeple başı bir türlü beladan kurtulmayan Suphi için bir gün okul müdürünün kendisini odasına çağırmasıyla işler tamamen değişiyor. Miyase Sertbarut, Karne Hediyesi At Kestanesi ile çocukları yine eğlence dolu bir maceraya sürüklüyor.

Kapak ve Resimleyen: Emel Alp Sarı

Sayfa Sayısı: 128

İç Baskı: Renkli – Resimli

Satış Fiyatı: 20.00 TL

Dağıtım Tarihi: 01.04.2021

Tür: Çocuk – Roman (+10 Yaş)

Miyase Sertbarut Hakkında

1963 yılında Ceyhan’da doğdu. Keloğlan, Jules Verne, Orhan Kemal ve Karabaşlarıyla büyüdü. Okula giderken hep karnı ağrıyordu. Gazi Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünü bitirdi, yine karnı ağrıyordu. Öğretmenlik yaptı, karnının ağrısı geçmiyordu. Yazmaya radyo tiyatroları ile başladı. Öykü, roman, masal türlerinde yapıtlar verdi. Karnının ağrısı geçti. Kitapların bütün ağrılara iyi geldiğini düşünüyor.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir