İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Erkek Öğretmene Ne Hediye Alınır?


Öğretmenler bizim canımızdır. Bizlere bilgi, terbiye, disiplin, espri, insanlık katan önderlerimizdir. Bizimle arkadaşlık yapan, bizimle dertleşen, sevgi ve saygı duyduğumuz öğretmenlerin yanı sıra hiç güzel anılarımızın olmadığı öğretmenler de elbette olmuştur. Yine de ne olursa olsun bu güzel insanları her zaman hatırlamak gerekir. Peki öğretmeninize hediye almak istemez misiniz? Eğer öğretmene en güzel hediye ne alınır?, öğretmen hediyesi ne olabilir? ya da erkek öğretmene ne hediye alınır? diye merak ediyorsanız bu yazımız tam size göre.

Bu yazımızda erkek öğretmenlere alınacak 5 hediye önerilerimiz olacak. Eğer siz de erkek öğretmene ne hediye alınır? diye merak ediyorsanız yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Erkek öğretmenlerimiz için çok uygun, çok güzel ve bütçenizi sarsmayacak önerilerimiz şunlar:

1. Sempatik Öğretmen

Hemen hemen her okulda hem öğretmenlerle hem de öğrencilerle arası çok iyi olan sempatik öğretmenler vardır. Onlar dünya tatlısı öğretmenlerimizdir. Onlarla sohbet etmeye doyamazsınız. Bu öğretmenlerimizden çok faydalı bilgiler edinebilirsiniz. Böyle öğretmenleri paranız yoksa bile yaratıcılığınızı kullanarak mutlu edebilirsiniz. Mesela onlara bir kart hazırlayabilirsiniz! Kelimelerinizin gücünü kullanarak ona verdiğiniz değeri gösterebilirsiniz! Bu sempatik öğretmenler hazırladığınız bu kartı ömürleri boyunca saklarlar.

2. Entelektüel Öğretmen

Sanki bu dünyada değil de başka bir boyutta yaşıyormuşçasına yalnız takılan entelektüel öğretmenler. Bazen onların bizim dünyamıza ait olmadıklarını düşünürüz. İşte bu entelektüel öğretmenlerimize havalarına hava katacak bir şal hediye edebilirsiniz Emin olun bu hediyenize çok sevineceklerdir.

3. Arkadaş Canlısı Öğretmenler

Teneffüslerde soru çözen, ders zili çalınca da koştura koştura derse koşan öğretmenler. Bu öğretmenler candır! Mesleklerinin hakkını fazlasıyla verirler. Eğer böyle bir öğretmeniniz varsa ve sorularımı çözen elleri dert görmesin diyorsanız, bu kış günlerinde hiç üşümesin diye ona eldiven hediye edebilirsiniz. Bu, ona verdiğiniz değeri gösterir.

4. Zor Geçinen Öğretmen

Okulunuzda maddi olarak zor durumda olan, zar zor geçinen bir öğretmeniniz varsa öğretmenler günü kampanyalarından faydalanabilirsiniz. Örneğin bir gömlek alana yanında hediye olarak başka bir ürün verdikleri kampanyalar oluyor. Böyle bir durumda hem kendiniz için hem de öğretmeniz için alışveriş yapmış olursunuz. İkisinden birini öğretmeninize hediye edersiniz. Ama dikkat edin, sakın ikisini de çok beğenip kendinize ayırmayın. 🙂

5. Emekliliği Gelmiş Öğretmen

Emekliliği yaklaşmış olan öğretmen. Okulda illaki böyle bir öğretmen vardır. Artık yaşlanmış ancak öğretmenlikten de vazgeçmemiş olan bu öğretmenlerimiz klasik giyime çok düşkündürler. Bu yüzden klasik bir hediye olarak onlara kravat alabilirsiniz. Gençlik yılları kravatla geçtiği için aldığınız hediyeyi mutlaka seveceklerdir ve hemen benimseyeceklerdir.

Evet sevgili okurlarımız. Umarız öğretmene en güzel hediye ne alınır?, öğretmen hediyesi ne olabilir?, erkek öğretmene hediye ne alınır? gibi sorularınıza yanıt bulmuşsunuzdur. Sizin de aklınıza gelen başka hediye önerileri varsa lütfen yorum bölümünde bizimle paylaşın. Böyle yaparak diğer okurlarımıza da fikir vermiş olursunuz. 

İlginizi çekebilecek farklı sanat haberleri için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir