İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Çocuklara Sımsıcak Bir Sevgi Hikâyesi: “Annem İçin Hediye”


Dünyaca ünlü çocuk kitapları yazarı Lawrence Schinel çocuklara sımsıcak hikayeler yazmaya devam ediyor. The Çocuk Yayınları etiketiyle okurlarla buluşan “Annem için Hediye” kitabında çocuklar, sevgiyi, hediyeleşmeyi ve sevgiyi ifade edebilme şeklini hikaye olarak okuyacak.

 Çok çeşitli türlerde yüzden fazla kitabı bulunan ödüllü yazar Lawrence Schinel’in yeni kitabı, “Annem için Hediye” raflardaki yerini aldı. Çocuklara aile ve sevgi kavramlarını işleyen samimi ve eğlenceli bir dille yazılan kitap, The Çocuk Yayınları etiketiyle çocuk okurlarıyla buluşuyor. Çocuklar, kitapta sevgiyi, hediyeleşmeyi ve sevgiyi ifade edebilme şeklini hikaye olarak okuyacak. Kitaba, rengarenk ve eğlenceli çizimleriyle Paz Rodero katkı sağlıyor. 5 yaş üstü her çocuğun okuyabileceği kitabın konusu; Abel ve Rita annelerine verecekleri hediyeleri koymak için iki farklı kutu arıyor. Rita çok küçük bir kutu, Abel ise çok çok çok büyük bir kutu istiyor. Peki kardeşler annelerine nasıl bir sürpriz hazırlıyor?

Lawrence Schimel hakkında

Lawrence Schimel, çok çeşitli türlerde yüzden fazla kitap yayımlayan hem İspanyolca hem de İngilizce olarak yazan bir yazardır. Aynı zamanda üretken bir çevirmendir.

Resimli kitapları, Çocuk Kitap Yazarları ve İllüstratörleri Derneği’nden Kristal Uçurtma Ödülü kazandı, Almanya’daki Uluslararası Gençlik Kütüphanesi’nden Beyaz Kuzgunlar için seçildi ve iki kez IBBY’nin Engelli gençler için seçkin kitapları için seçildi. Çocuk kitap yazarları ve illüstratörleri derneğinin İspanya Bölümünü kurdu ve beş yıl boyunca bölgesel danışmanı olarak görev yaptı.

Paz Rodero hakkında

Paz Rodero, 1957 yılında Salamanca’da doğdu. Resim yapmanın yanı sıra farklı medya ve desteklerde, editöryel projeler, eğitim videoları, illüstrasyon, grafik tasarım ve poster sanatçısı olarak çalışıyor. San Eloy Güzel Sanatlar Okulu ve Salamanca Güzel Sanatlar ve El Sanatları Okulu’nda okudu. Ayrıca Madrid’deki Círculo de Bellas Artes, Viyana Matbaacılık Okulu ve Venedik’teki Rugolo Okulu’na katıldı.

Eski, işe yaramaz nesneleri toplamayı ve bunları lambalara, heykellere, mobilyalara, sihirli aynalara veya korku yiyicilere dönüştürmeyi seviyor. Deniz kenarında yaşamak ve gün batımını izlerken patlamış mısır yemek için emekli olmayı dört gözle bekliyor. Ayrıca öğretmenler, eğitimciler ve çocuklar için okumayı teşvik etmek için kurslar ve atölyeler düzenliyor.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir