İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Çocuklara Hayvan Sevgisini Anlatan Sıcacık Bir Hikâye “Kim Filini Kaybetti?”


Çocuklara hayvan sevgisini aşılayan, bir filin hikâyesinin anlatıldığı  “Kim Filini Kaybetti” adlı kitap The Çocuk Yayınları etiketiyle minik okurlarla buluşuyor.

Hayvan sevgisi özellikle küçük yaşlarda çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerinde önemli bir yer tutmaktadır. Yazar Carla Irusta’nın çocuklara hayvan sevgisini küçük yaşta aşılamak için kaleme aldığı kitap, “Kim Filini Kaybetti?” The Çocuk Yayınları etiketiyle raflardaki yerini aldı. Kitapta polisler, itfaiyeciler, muhabirler ve bir veteriner yer alıyor. Çocuklar, parkta neler oluyor? kim bu yabancı fil, nereden geldi? yabancı devle tanışmak ister misin? gibi soruların yanıtlarını bulabilecek.

İnsanlara ve insanlığa dair ince mesajlar

5 yaş ve üstü çocuklar için renkli çizimlerin yer aldığı kitap, şehir merkezine gelen yavru bir filin hikâyesini konu ediniyor. Halkın meraklı bakışları eşliğinde korunacak yer arayan fil acaba nereden çıktı? Şehir sakinleri elbirliğiyle çaresiz fili korumak için çabalarken kendilerini unutulmaz bir maceranın içinde buluyor. Bir filin hikâyesinin anlatıldığı kitapta insanlara ve insanlığa dair ince mesajlar yer alıyor.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir