İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Bir Çocuğun Gözünden: Altı Kırk Dört Dalgası


Çocuk Yazar: İrem Baltacı

Merhabalar! Ben İrem. Bugün sizlere Sevgili Behiç Ak’ın Günışığı Kitaplığı’ndan çıkan “Altı Kırk Dört Dalgası” adlı kitabını değerlendireceğim. Kitap 184 sayfadan oluşan bir öykü kitabı. Şimdi gelelim bu kitap hakkında ne düşündüğüme ve bende nasıl duygular uyandırdığına.

Bu kitabı daha önce hiç görmemiştim. Merak ettim ve okumaya başladım. Okudukça okudum ve çok beğendim. Okumaya başlayınca yazarlığın iyi ve kötü yanlarını, zorluklarını, nasıl bir şey olduğunu öğrendim. Hikâyesini ise çok beğendim. Hele o tam altıyı kırk dört geçe vuran dalga gerçekten de beni çok şaşırttı. O hikâyenin içinde bulundurduğu hayal gücü beni en çok etkileyen şeylerden biriydi. Kahramanlarımız ne olursa olsun Şehrazat’ın annesine kavuşması için ellerinden geleni yaptılar. Nigar Hanım’ın Gezici Kütüphane projesi gerçekten de çok güzel bir düşünceydi. Tüm köylerdeki ya da kitap almaya paraları yetmeyen çocuklar bu sayede bilgiye, öyküye, mutluluğa doyacaktı. Doğan’ın hayali köpeği hayal olsa bile onun en yakın dostuydu.

Kısacası bu öyküdeki her şey gerçekten muhteşemdi. Ben bu kitabı okuyunca mutluluğu ve kararlılığı hissettim. Umarım siz de bu güzel kitabı okursunuz ve çok güzel duygular yaşarsınız. Şimdilik mutlu, sağlıklı ve hoşça kalın.

İrem Baltacı

İrem Baltacı hakkında

10 yaşında. Sinop’ta yaşıyor.


İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir